Tilitoimisto Espoo

Tilitoimisto Espoo

Etsitkö tilitoimistoa Espoon alueelta tai pääkaupunkiseudulta? Tilitoimisto Äly on asiakaslähtöinen henkilökohtaiseen kanssakäymiseen, oma-aloitteiseen neuvontaan, selkeään kommunikointiin sekä moderneihin työtapoihin panostava tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme pääosin pääkaupunkiseudulla Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta, mutta nykyaikaisten työkalujen ja järjestelmien avulla palvelemme kaikkia Hangosta Nuorgamiin. 

Asiakkaamme

Asiakkaamme koostuvat pienistä yrityksistä, joiden tarpeet tunnemme hyvin. Hyvät kirjanpitopalvelut kuuluvat mielestämme kaikille. Meiltä löytyy kokemusta monelta alalta kuten konsulteista, parturi-kampaajista, rakennusyrityksistä, markkinointiyrityksistä, liikuntavalmennusyrityksistä, ohjelmistoyrityksistä sekä monelta muulta alalta. Suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla, mutta palvelemme asiakkaita kaikkialta Suomesta.

Tilitoimisto Espoo kirjanpitopalvelut

Tilitoimisto Äly tarjoaa kirjanpidon palvelut kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme hyvää ja luotettavaa kirjanpitopalvelua yrityksen kokoon katsomatta. Sinulle jää yrittäjänä aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi, kun jätät kirjannpidon ammattilaisten tehtäväksi. Reaaliaikainen ja hyvin hoidettu kirjanpito tuottaa yrittäjälle tärkeää talousdataa, jonka avulla yrityksen kehittäminen on helpompaa.

Saat aina henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka pitää huolta yrityksestäsi. Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi on helposti ja monipuolisesti tavattavissa. Kirjanpitäjäsi tuntee yrityksesi kuin omat taskunsa ja hänelle on tärkeintä yrityksesi menestyminen. 

Mitä kirjanpidon palvelut sisältävät?

 • Kirjanpito
 • Tilinpäätös
 • Veroilmoitus
 • Kustannuspaikkaseuranta
 • Raportointi
 • Neuvontapalvelut
 • Yrityksen perustaminen
 • Yrityksen lopettaminen

Etkö ole varma, mitä palveluita yrityksesi tarvitsee? Varaa ilmainen konsultaatio!

Tilitoimisto Espoo taloushallinnon sekä ulkoistetun CFO:n ja Controllerin palvelut

Tilitoimisto Äly tarjoaa pelkän kirjanpidon lisäksi laajasti kaikki taloushallinnon palvelut. Yrityksesi saattaa tarvita pelkän kirjanpidon lisäksi myös laajemmat taloushallinnon palvelut ostoreskontran ja erilaisten laskelmien kanssa. Meiltä saat räätälöidyt taloushallinnon palvelupaketit juuri sinun yrityksesi tarpeen mukaan. 

Yritystoiminnan kasvaessa sinulle saattaa tulla tarpeita myös omalle CFO:lle tai Controllerille, mutta vielä ei ole aika palkata omaa. Meiltä saat ulkoistetun tai osa-aikaisen CFO:n ja Controllerin yrityksesi käyttöön. CFO ja Controller on yrityksen johdon sparraaja, Ammattitaitoinen CFO on taloushallinnon raudanluja ammattilainen, jolta onnistuu yrityksesi taloustilanteen kartoittaminen, prosessien tehostaminen ja talouden seuranta. 

Mitä taloushallinnon, CFO:n ja Controllerin palvelut sisältävät?
 • Ostoreskontra
 • Budjetointi
 • Kassavirtaennusteet
 • Taloushallinnon konsultointi
 • Verokonsultointi
 • Konsultointi
 • Yrityksen taloushallinnon prosessien tehostaminen
 • Säännöllinen raportointi ja talouden ennustaminen
 • Säännölliset tapaamiset yrityksen johdon kanssa

Tilitoimisto Espoo palkanlaskentapalvelut 

Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa käyttöösi useita tehokkaita työtunteja joka kuukausi. Lisäksi virheettömästi lasketut palkat sekä palkkojen maksaminen ajallaan on tärkeää niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

Hoidamme palkanlaskennan puolestanne, yrityksellenne räätälöitynä pakettina, jotta teillä jää enemmän aikaa yrityksenne ydintoimintaan. Palkanlaskennan lisäksi pidämme huolen, että kaikki työnantajan velvollisuudet, kuten työeläke- ja tapaturmavakuutus ja lakisääteiset työterveyshuollon palvelut ovat hoidettu asianmukaisesti.

Otathan huomioon, että palkanlaskentapalvelut saattavat tulla myös kysymykseen vaikka yrityksessäsi ei olisikaan ulkopuolisia työntekijöitä. Tämä tilanne tulee vastaan, jos olet yksinyrittäjä osakeyhtiössä ja nostat rahaa yrityksestäsi.

Mitä palkanlaskennan palvelut sisältävät?

 • Palkanlaskenta (kuukausi, tunti ja urakka)
 • Raportointi (tulorekisteri ja Verohallinto)
 • Palkkalaskelmien lähettäminen työntekijöille
 • Palkkojen maksaminen näin sovittaessa

Sähköinen taloushallinto Espoo - Procountor tilitoimisto Espoo

Tilitoimisto Äly on täysin paperiton, sähköinen, digitaalinen ja moderni tilitoimisto. Sähköisyyden vuoksi toimimme laajasti pääkaupunki seudun Espoon, Helsingin ja Vantaan lisäksi koko Suomessa. Sähköinen taloushallinto automatisoi ja helpottaa yritysten taloushallinnon rutiinitöitä. Yleensä sähköiset järjestelmät ovat yrityksen sekä sen kirjanpitäjän yhteiskäytössä, jotta vältytään ylimääräisiltä manuaalisilta työvaiheilta. Alla kerromme sähköiseen taloushallintoon siirtymisen hyödyt. Tilitoimisto Älyn käytössä on suomalainen Procountor. Käytössämme on myös eTasku, jonka avulla voit unohtaa kuittirumban.

Sähköisellä taloushallintojärjestelmällä onnistuu asiakkaan ja tilitoimiston yhteistyössä koko taloushallinto laskujen lähettämisestä kirjanpitoon ja tilinpäätökseen asti.

Procountor Taloushallinnolla onnistuu monipuolisesti mm.

 • kirjanpito

 • myyntilaskutus- ja reskontra

 • ostolaskujen käsittely ja ostoreskontra

 • matka- ja kululaskujen käsittely

 • palkanlaskenta,

 • oma-aloitteisten verojen laskeminen, ilmoittaminen ja maksaminen sekä

 • erilaisten raporttien laatiminen

Käytännössä sähköinen taloushallinnon järjestelmä yhdistää yrityksen erillisen laskutuspalvelun, verkkopankin, OmaVeron ja tilitoimiston kirjanpito-ohjelman yhdeksi kokonaisuudeksi. Yrittäjällä ei ole tarvetta enää käydä erikseen tekemässä myyntilaskuja laskutusohjelmassa, maksaa laskuja verkkopankissa tai veroja OmaVerossa, kun kaikki hoituu yhdessä paikassa. Samassa järjestelmässä kirjanpitäjä käy tekemässä kirjanpidon, palkanlaskennan, kausiveroilmoitukset, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.

Tilitoimisto Espoo hinnasto

Tilitoimisto Älyssä kirjanpidon hinta muodostuu kiinteän kuukausihinnan ja tositehinnan yhdistelmästä. Tosite tarkoittaa liiketapahtumaa kuvaavaa dokumenttia. Tositteita voivat olla esimerkiksi myyntilaskut, ostolaskut, kuitit sekä esimerkiksi tapahtumat tiliotteella. Hinnoitteluun vaikuttaa myös lisäpalvelut, joita valitaan kirjanpidon lisäksi. 

Kirjanpidon kuukausihinta alkaen (sisältää 30 tositetta) ALV 0 %

Toiminimi 100 € / kk
Osakeyhtiö 130 € / kk

Kuukausihinnat sisältävät kirjanpidon, tilinpäätöksen, veroilmoitukset, raportoinnin, henkilökohtaisen kirjanpitäjän sekä tavanomaiset neuvontapalvelut.

Hinnastot eivät sisällä sähköisen taloushallinnon järjestelmäkuluja, laskujen lähetys- ja vastaanottokuluja eikä pankkiyhteyden avaamisesta muodostuvia kuukausikuluja.

Sähköisen taloushallinnon hinnasto

Tilitoimisto Älyssä on sähköisen taloushallinnon järjestelmänä käytössä suomalainen Finago Procountor. Sen hinnat muodostuvat Procountorin oman hinnaston perusteella. Tutustu Procountorin tarjouslaskuriin. 

Sähköinen taloushallinto
Sähköinen taloushallinto

Muut hinnat (hinnat alv 0%)

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta, palkanmaksu, tulorekisteri-ilmoitukset

20 € / palkka

Muut tuntityöt

Konsultointi, rästityöt, PRH-muutokset yms.

80 € / tunti

CFO-palvelut

Osa-aikainen CFO tai Controller yrityksesi käyttöön

Kysy tarjousta!

Ota yhteyttä