Kirjanpitopalvelut pienelle yritykselle

Kirjanpitopalvelut mikro- ja pienyrityksille


Laadukkaat kirjanpitopalvelut kuuluvat kaikille

Pienikin ja aloittava yritys ja yrittäjä hyötyy alusta asti hyvin hoidetusta taloushallinnosta. Me emme mene siitä, missä aita on matalin vaan tarjoamme laadukkaat kirjanpitopalvelut yrityksen koosta huolimatta. Myös pienen yrityksen kirjanpito on tärkeää eikä kirjanpidon tarvitse olla pakollinen paha. Ulkoistetun kirjanpidon avulla yrittäjälle jää merkittävästi enemmän aikaa yrityksen ydintoimintaan ja sen kehittämiseen. Virheet voivat tulla pienellekin yritykselle kalliiksi. Lisäksi, reaaliaikaisesti ja huolellisesti hoidettu kirjanpito ja sen oikein tulkitseminen tarjoavat myös pienelle yritykselle johtamista ja liiketoimintaa tukevaa tietoa säännöllisin väliajoin.

Tilitoimisto Äly on yrittäjän apuna

Meiltä saat palvelua olit sitten ensimmäistä kertaa yrittäjäksi ryhtyvä tai yrittäjänä kokenut konkari, joka on vakiinnuttanut yritystoimintansa. Palvelemme laajasti mikro- ja pienyrityksiä, Ammattitaitoinen tilitoimisto on pienenkin yrityksen ja yrittäjän yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein yhteistyökumppani. Tilitoimistoltasi tai kirjanpitäjältäsi pitää pystyä kysymään neuvoa ja tilitoimiston pitää myös olla aktiivinen yrittäjän suuntaan. Tilitoimisto Älystä saat yhteistyökumppanin, joka sparraa yrittäjää ja ohjaa eteenpäin.

Tarve kirjanpidon lisäksi myös neuvonnalle

Uusilla ja pienillä yrityksillä on usein tavoitteena tehdä kirjanpidosta mahdollisimman yksinkertaista, mutta se ei sulje pois kirjanpitoon ja verotukseen liittyvän neuvonnan tarvetta. Meillä pienen yrityksen kirjanpitopalveluun kuuluu oleellisena osana myös neuvonta ja ohjaaminen lakisääteisen kirjanpitopalvelun lisäksi. 

Tilitoimisto Älyn kautta saat joustavat taloushallinnon palvelut, jotka räätälöidään aina asiakkaan kulloistenkin tarpeiden mukaan. Pienellekin yritykselle on hyötyä ulkoistaa suurempi osa taloushallinnosta ja säästää aikaa yrityksen kehittämiselle. Myös pienen yrityksen kirjanpito voilla pelkän lakisääteisen kirjanpidon sijaan reaaliaikainen, automatisoitu palvelu, joka sisältää kaiken myynti- ja ostoreskontrasta lähtien. Me autamme sinua valitsemaan oikeat elementit juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut yrityksesi eri vaiheisiin yrittäjyyden ensimetreiltä yrityksen omistajanvaihdokseen asti.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä aina apunasi 

Meillä pieninkään yritys ei jää isompien yritysten jalkoihin vaan saat aina avuksesi henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee yrityksesi läpikotaisin ja täten pystyy auttamaan sinua aktiivisesti eteenpäin. Henkilökohtaiseen kirjanpitäjääsi on helposti ja monipuolisesti tavoitettavissa, eikä sinun tarvitse odottaa yhteydenottoa viikkoja. Kirjanpitäjäsi kommunikoi kielellä, jonka kaikki yrittäjät ymmärtävät. Meille tärkeintä on asiakkaidemme menestyminen. Kaikki palvelumme ovat aina paperittomia ja sähköisiä, jotta tiedonkulku molempiin suuntiin toimii vaivattomasti ja luotettavasti. Vaikka hoidammekin kaikki asiakkaamme täysin paperittomasti ja digitaalisesti, niin tapaaminen onnistuu myös toimistollamme Helsingissä. 

Sähköinen taloushallinto, paperittomuus ja modernit työskentelytavat

Lue lisää sähköisesta taloushallinnosta täältä. Halutessasi taloushallintosi voidaan toteuttaa täysin sähköisesti yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön suunnitetulla Finago Procountorilla. Sähköisestä taloushallinnosta voi olla hyötyä myös pienelle yritykselle. Kysy lisää minulta niin katsotaan yhdessä sopisiko sähköinen taloushallinto yrityksellesi. Kuitit asiakas voi toimittaa esimerkiksi Procountorin Mini-sovelluksella tai eTasku-ohjelmalla, jotka ovat kuittirumbaa helpottamaan tehty ohjelmisto.

Digitaalisuus, paperittomuus ja modernit työskentelytavat mahdollistavat asiakassuhteen Helsingin, Vantaan, Espoon lisäksi mistä päin Suomea tahansa, vaikka toimistomme sijaitseekin pääkaupunkiseudulla Helsingin Herttoniemessä.

Procountor on selaimen kautta käytettävä sähköisen taloushallinnon ohjelma, johon on pääsy yrittäjällä ja tilitoimistolla. Kaikki taloushallinnon palvelut hoituvat Procountorilla myyntilaskujen lähettämisestä kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekemiseen. Olit sitten tekemässä myyntilaskua, tekemässä matkalaskua tai lisäämässä kuittia kirjanpitoon, kaikki onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka tien päältä. Halutessasi voit tutustua lisää osoitteessa https://finago.com/fi/ tai voimme kertoa sinulle lisää henkilökohtaisesti. 


Kenelle Tilitoimisto Älyn palvelut sopivat?

Tilitoimisto Älyn palvelut sopivat parhaiten:

-Mikro- ja pienyrityksille (liikevaihto alle 12 miljoonaa euroa)

-Osakeyhtiöille ja toiminimille

-Yrityksille, joiden kirjanpito toteutetaan täysin paperittomasti, sähköisesti ja digitaalisesti, ajasta ja paikasta riippumatta

-Yrittäjille, jotka haluavat panostaa yrityksensä kehittämiseen

-Yrittäjille, jotka hakevat yritykselleen laadukasta taloushallinnonpalvelua


Mitä pienen yrityksen kirjanpito sisältää?

Kirjanpitopaketti sisältää aina seuraavat palvelut:

Meiltä saa myös muitakin palveluita mm:

  • Yritysten perustamiset ja lopettamiset

  • Kaupparekisterimuutokset

  • Konsultointipalvelut

  • Kysy!

Katso hieman isommille yrityksille suunnatut taloushallinnon palvelut täältä, jos et löytänyt täältä etsimääsi!


Miten muodostuu kirjanpidon hinta?


Tilitoimisto Älyssä halutaan hinnoittelun olevan mahdollisimman selkeä.

Tilitoimisto Älyssä kirjanpidon hinta muodostuu kiinteän kuukausihinnan ja tositehinnan yhdistelmästä. Tosite tarkoittaa liiketapahtumaa kuvaavaa dokumenttia. Tositteita voivat olla esimerkiksi myyntilaskut, ostolaskut, kuitit sekä esimerkiksi tapahtumat tiliotteella. Hinnoitteluun vaikuttaa myös esimeriksi yritysmuoto ja mahdolliset lisäpalvelut.

Ota yhteyttä niin lasketaan tarkempi tarjous yrityksesi taloushallinnolle!

Mitä kirjanpitopaketit pitävät sisällään?


Halumme, että pakettimme ovat mahdollisimman kattavia. Paketit ja yhteistyö räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kaikki kirjanpitopaketit pitävät sisällään lakisääteisen kirjanpidon tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen, henkilökohtaisen kirjanpitäjän, laajat neuvontapalvelut sekä sparraavan ja ohjaavan ilmapiirin. Meille tärkeintä on asiakkaidemme menestyminen. Lisäksi tarjolla sisäisen laskennan palveluita.

Ota yhteyttä niin kerromme enemmän tarjoamistamme palveluista!Ota yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva kirjanpitopaketti